Vásárlási infók

Tenyészetünk alapító tagja a Magyar Törpesün Tenyésztők és Tartók Egyesületének ( MTTE ).
Minden sünink az egyesület által egy központi törzskönyvezés keretében kapja a származási lapját. Minden sünink egyedileg jelölve ( chip ) kerül gazdihoz, mely a későbbiekben is azonnali azonosításra alkalmas, így mind az általunk tenyésztett vonalak nyomon követhetőek, az esetleges felmerülő betegségek pontosan dokumentálhatóak.

Előjegyzés: Elő lehet jegyeztetni kölyköt e-mailen és/vagy telefonon is. ( az e-mail jobb ). Ha megszületnek a kölykök jelentkezem. Természetesen könnyebb ha valakinek konkrét elképzelése van, nemre és színre vonatkozólag, de semmi nem garantálja, hogy születik is olyan kölyök. Érkezési sorrend alapján történik az előjegyzés, mindig a soron következő. Egy alomra maximum 4 előjegyzést tudok felvenni. Természetesen semmi garancia rá, hogy olyan nemű és színű süni lesz amire várnak. Ha meg van a négy előjegyző kikerül a párhoz, hogy több előjegyzést nem áll módomban felvenni. Ettől függetlenül nem biztos, hogy nem jut az alomból.

Foglaló: A foglaló biztosíték a gazda számára, hogy a süni az övé, illetve nekem a tenyésztőnek, hogy komoly a szándék. A foglaló 10.000 ft mely nem jár vissza. Foglaló nélkül 3-5 napig tartom a sünt utána ismét eladóvá válik. Albínó sün esetében az foglaló 5000 ft.

Mikor lehet elvinni: A kölyköket 6-8 hetes kortól lehet elvinni, féregtelenítve, kezdő csomaggal és származási lappal, chippezve. A vételárban benne van minden. A foglaló bele számít a vételárba.

Hova menjek érte: A kicsiket Dunakeszin lehet átvenni,  ahol tenyészetünk található, de Budapesten is lehetséges, előzetes egyeztetés alapján megoldható az átvétel máshol is.

Az ár: Az ár színtől függően kerül meghatározásra. ( az algerian black és apricot sünire semmilyen FaceBook-on vagy honlapon meghírdetett kedvezmény nem érvényes ).

 Comments are closed.